Leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan bij  Sprengeloo. Sprengeloo maakt deel uit van de Veluwse Onderwijsgroep, een door talent en ambitie gedreven organisatie. Bijna 2.000 medewerkers maken zich sterk voor kwalitatief en uitdagend onderwijs voor ruim 13.000 leerlingen. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s.

Wij bieden je

  • Een brede onderwijsorganisatie met mogelijkheden voor mobiliteit
  • Scholen met een eigen profiel en sfeer
  • Goede ondersteuning en begeleiding
  • Een eigen Academie met een aantrekkelijk aanbod van trainingen die aansluiten bij jouw ontwikkeling
  • Ambitieuze bedrijfscultuur

Ontwikkel jezelf!
Het onderwijs verandert. Ontwikkeling van je bekwaamheid als docent, teamleider of medewerker is daarom steeds onderwerp van gesprek. Wij stimuleren een lerend klimaat door het delen van kennis en ervaring, de inzet van interne coaches en opleidingen. Ook krijg je intern de mogelijkheid om door te stromen naar een andere positie.

Persoonlijk profiel aanmaken
Via onderstaande link kun je een persoonlijke profiel aanmaken. Een persoonlijk profiel geeft de mogelijkheid om een cv aan te maken en een persoonlijke job agent in werking te stellen. Daarmee blijf je automatisch op de hoogte van  vacatures,die overeenkomen met jouw profiel en voorkeuren.
Maak een persoonlijk profiel aan

Online solliciteren
Als wij vacatures hebben, staan ze op de website van de Veluwse Onderwijsgroep vermeld. Ben je geïnteresseerd? Geweldig! Je kunt direct solliciteren.

Bij Sprengeloo
kan je gewoon doen!

Aron

“Ik vind concentreren best lastig. Als ik moet leren voor een toets word ik snel afgeleid en dat kost mij dat meer tijd dan mijn klasgenoten. Op Sprengeloo word ik gelukkig goed geholpen. Dat is heel fijn! Het fijnste aan Sprengeloo vind ik dat je jezelf kunt zijn op school. Ik heb het hier heel leuk. Ik leer het liefst in de praktijk en heb daarom ook gekozen voor Sprengeloo..”