Welkom op de website van Sprengeloo. We zijn blij en trots dat we onszelf eindelijk aan u en jullie kunnen presenteren in een nieuw digitaal jasje. We zijn erg benieuwd of u/jij vindt of deze jas ons goed staat!

What’s new?
Behalve de vormgeving en een ander CSM (besturing van de site) is er veel nagedacht over de indeling van de informatie. Er is gekozen voor 4 hoofdpagina’s met elk 3 of 4 subpagina’s.
Indeling:

 1. leerlingen
  -begeleiding
  -LSP/PTA/examen
  -actviteiten
  -meedoen
 2. ouders
  -op de hoogte
  -verzuim & verlof
 3. ons onderwijs
  -organisatie
  -onderwijs
  -kwaliteit
 4. groep 7/8
  -even voorstellen
  -brugklas
  -aanmelden

Op deze manier kun je altijd binnen 3 muisklikken bij de informatie zijn die je zoekt!

Schoolgids
De schoolgids is ook anders vormgegeven. Via een trefwoorden register word je direct doorgelinkt naar (het deel van) de pagina waar de informatie over het onderwerp te vinden is.

Jaaragenda
Natuurlijk ontbreekt de kalender niet op de nieuwe website, maar deze kalender heeft wel een paar interessante extra opties. Zo kun je de agenda items filteren op doelgroep en kun je klikken op een agenda item voor meer informatie.

Vrienden van Sprengeloo
Bedrijven, instellingen en organisaties zijn belangrijke LOB partners van Sprengeloo. Om deze relaties goed te onderhouden is een aantal jaren geleden de Vrienden van Sprengeloo in het leven geroepen. De VvS had al een eigen pagina op de oude website, maar beheert de pagina nu zelf.

Oud & vertrouwd
De link naar Magister, het online verlof aanvragen en nieuwsberichten hebben ook allen weer een prominente plek gekregen op de homepage.

Hopelijk vindt u/vind jij snel uw/ jouw weg in de nieuwe omgeving. We wensen u veel gebruikersgemak en plezier toe.