Op dinsdag 3 september was er CKV-Vakdag voor klas 3!

Het doel van deze leuke dag was dat de leerlingen hun nieuwe docenten leerden kennen en kennis maakten met de stad Apeldoorn op een kunstzinnige en culturele manier. Bovendien leerden de leerlingen elkaar ook meteen kennen. Ondertussen kwamen ze ook op een ongedwongen manier meer te weten van onze unieke stad, qua geschiedenis, de band met het koningshuis en op het gebied van kunst en cultuur. Na afloop was er voor alle 270 leerlingen een hapje en drankje in het Beekpark en konden ze na het inleveren van de stempelkaarten moe, maar voldaan, naar huis.

Ze zijn nog niet helemaal klaar met het eerste CKV project. De leerlingen hebben foto’s gemaakt voor een foto-opdracht tijdens deze dag. Met deze foto’s gaan ze een poster maken en als dit op tijd is ingeleverd is CKV project 1 afgerond.

De collega’s, betrokken bedrijven, artiesten en kunstenaars kijken terug op een geslaagde dag.

Tussendoor kregen we van leerlingen ook heel veel positieve reacties! Wat een gaaf begin! Nog slechts 4 projecten te gaan! Dat gaat zeker goed komen!

Het volgende CKV project/activiteit, in samenwerking met de sectie maatschappijleer, zal plaatsvinden op vrijdag 18 oktober. Dan gaan alle derdeklasssen naar de voorstelling TEUN in Orpheus. Meer info volgt komende weken via diverse kanalen. Wij hebben er nu al zin in!

Meneer Kneijber, mevrouw Jager