Het einde van het schooljaar is in zicht! De meeste leerlingen hebben een vervolgstudie gekozen. Toch is er nog een aantal die geen keuze hebben gemaakt of die nog meer informatie willen over een opleiding.

Dit schooljaar heeft Aventus nog de volgende voorlichtingsactiviteiten:

Zaterdag 18 juni 2022 – 10.00 – 16.00 uur: Open dag Transport & Logistiek

De Weerd, Kayersdijk 141 C, Apeldoorn

De opleidingen onder de richting Transport en Logistiek hebben binnen het nieuwe kwalificatiedossier een ander jasje gekregen. De vernieuwde niveau 4-opleidingen Logistiek Supervisor en Specialist Transport en Logistiek (BOL als BBL) worden aangeboden, werkten altijd al veel samen met het werkveld, maar hebben de banden nog verder versterkt. Voor de studenten betekent dit o.a. actueel en toekomstgericht onderwijs én makkelijker het chauffeursdiploma halen. Samen met partner De Weerd organiseert het onderwijsteam een open dag voor iedereen die interesse heeft. 

Woensdag 29 juni 2022 – 17.00 – 20.00 uur: Infoavond // ASK US ANYTHING

Laan van de mensenrechten 500, Apeldoorn

Tijdens deze infoavond kunnen leerlingen met hun vragen terecht bij docenten en studenten van de opleidingsteams, zich laten rondleiden door het hoofdgebouw, een studiekeuzetest doen bij het LEC en kunnen ze hulp krijgen bij het aanmelden.

Ook geschikt voor havisten die alsnog de keuze hebben gemaakt om naar het mbo te gaan.

Aanmelden kan via: ASK US ANYTHING // Infoavond | Aventus

Woensdag 29 juni 2022 – 17.00 – 20.00 uur: Infoavond // Aventus Lyceum (vavo)

Laan van de mensenrechten 500, Apeldoorn

Tijdens dezelfde infoavond staan er docenten en studenten van de vavo klaar voor alle leerlingen die vragen hebben over de vavo, het diploma of deelcertificaten, dubbeltrajecten en voor wie vavo is bedoeld.

Aanmelden kan via: AVENTUS LYCEUM (vavo) // Infoavond | Aventus

KLIK HIER VOOR VOLLEDIG PROGRAMMA VAN DEZE STUDIEKEUZEACTIVITEITEN