Aan ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen in klas 1

 

In groep 8 heeft uw kind een keuze gemaakt voor Sprengeloo en hier zijn we natuurlijk blij mee. Sprengeloo zien we als een open school wat betekent dat wij graag, en veel, contact willen met ouders. Uw opmerkingen en suggesties doen ertoe en dragen bij tot verbeteringen.

Graag willen wij weten of onze school nog steeds aan uw verwachtingen voldoet. Uw kind beantwoordt komende weken op school (anoniem) een aantal digitale vragen die ons een indruk geven van de leerlingtevredenheid.

 

Onze vraag aan u is om hetzelfde te doen. De uitkomsten van de vragenlijsten geven ons inzicht in onze sterke/zwakke punten. De eerste zullen we koesteren, handhaven en zo mogelijk versterken, de laatste willen we met de middelen en mogelijkheden die we hebben, verbeteren.

Voor het invullen van de vragenlijst ontvangt u via de mail een link waarmee u direct kunt inloggen en het onderzoek kunt invullen.

U kunt de enquête op de computer, tablet of smartphone invullen en de stellingen van een waardering voorzien.  Het onderzoek is gegarandeerd anoniem!

 

We hechten waarde aan uw ervaringen en stellen uw feedback op prijs!

 

Arjan Wissink