Van harte nodigen wij u en uw kind uit voor de online docentenspreekavond. We noemen dit ook wel de 10-minutengesprekken. Wij nodigen ook uw kind uit om deel te nemen aan het online gesprek. Dit past bij de visie van Sprengeloo: we praten mét elkaar en niet óver elkaar!

Voor deze online gesprekken kunt u zich aanmelden via de Magister 6 desktop of app. Let op, de ouderavondknop is alleen beschikbaar als u inlogt met uw ouderaccount! Bent u de gegevens kwijt van uw ouderaccount neem dan contact op met de leerlingenadministratie.

De ouderspreekavond vindt plaats dinsdagavond 30 maart, online. Als veel ouders eenzelfde docent willen spreken, kan het zijn dat er ook gesprekken op woensdagavond 31 maart plaats vinden. Houd hier alstublieft rekening mee in uw agenda!

U kunt zich voor maximaal 3 docenten per kind inschrijven. Inschrijving staat open tot en met dinsdag 23 maart 23.00 uur.

Vanaf donderdag 25 maart kunt u in uw account van Magister bekijken hoe laat u welke docent spreekt. Er verschijnt een link (naar het online gesprek) bij de afspraak.

Let op: het is van belang dat u niet eerder dan de aangegeven tijd klikt op deze link. In verband met meerdere gesprekken is de docent niet eerder bereikbaar dan de aangegeven tijd.

Er komt een online verbinding met de docent tot stand, u hoeft hier verder niets voor te downloaden. De docent doet zijn/haar camera aan, u ook?

Hulp-bij-inschrijven-ouderavond-Magister