Naar een andere school 

Zit je in groep 8 dan moet je dit schooljaar een keuze maken voor een middelbare school. Sommige kinderen hebben op meer dan één basisschool gezeten omdat ze bijvoorbeeld verhuisd zijn, maar de meeste kinderen hebben hun hele schoolleven op één school doorgebracht. Het is wel logisch dat je na 8 jaar op dezelfde school helemaal gewend bent aan de juffen, de meesters, klasgenoten en het onderwijs van die school. De keuze voor een nieuwe school kan dan ook best moeilijk zijn. Daarom is dit deel van de website speciaal voor jou om je een goed beeld te geven van Sprengeloo.
Daarnaast organiseren we DOE middagen, techniek lessen, Open Dagen en meer om je onze school ook echt te laten beleven, ervaren en zelfs proeven!

Misschien weet je al wat je later worden wilt. Maar misschien ook nog helemaal niet. Op Sprengeloo ontdek je wat je leuk vindt, wat je kunt en wat het beste bij je past. Leren door te DOEN! Dat is Sprengeloo.

Hier vind je in PDF-formaat de presentatie die is gehouden tijdens de informatie-avond groep 8 en voortgezet onderwijs.

Succes met kiezen en wie weet tot ziens als leerling op Sprengeloo!

Ik heb voor de Mavo X-tra gekozen.

“Ik heb voor de Mavo X-tra gekozen omdat je extra vakken krijgt waar je met je handen bezig kunt zijn. Als je graag in de praktijk leert, is dat leuk! Je krijgt ook gewone theorielessen natuurlijk, maar het is fijn dat je allebei hebt.Ik leer ook zelfstandig werken en goed plannen. En dat geeft mij weer zelfvertrouwen.”