Terug naar Agenda

Diplomering

I.v.m. de Corona crisis gaan de diplomering festiviteiten zoals ze oorspronkelijk gepland waren niet door. Sprengeloo beraadt zich momenteel op alternatieven.

 

Net als voorgaande jaren wordt er grote drukte verwacht. Niet alleen zullen er meer bijzondere voertuigen zijn die in een lange parade de geslaagden naar hun diploma-uitreiking brengen, er zullen ook meer familie/vrienden en belangstellenden aanwezig zijn. We beginnen daarom ook eerder dan voorgaande jaren.

Let op: in de omgeving van Sprengeloo zijn er betaalde parkeerzones en parkeerplekken voor vergunninghouders. Op het plein kan niet worden geparkeerd i.v.m. de festiviteiten. Kom indien mogelijk met de fiets of het OV.

Hieronder een voorlopig programma:

Vanaf 17.00 uur: 
Tijdens de diploma-uitreiking geldt een tijdelijke verkeersverordening rondom Sprengeloo. Opstellen van de voertuigen op aanwijzing van de verkeersregelaars en volgens onderstaande aanrijdroute.

17.30 uur: start defilé
De geslaagde leerlingen worden ontvangen en verzamelen zich bij de hoofdingang. Wanneer het defilé is afgelopen verzamelen de leerlingen zich in de personeelskamer.
De familie/vrienden en belangstellenden gaan naar de grote sporthal waar het plenaire deel van de festiviteiten plaats vindt.

19.30 uur*: gezamenlijke viering diploma-uitreiking
-programma volgt-

20.00 uur*: ondertekenen en in ontvangst nemen diploma
Leerlingen en gasten gaan met de klassenmentor mee naar een lokaal in het hoofdgebouw / de techniektoren waar in een persoonlijke setting de diploma’s worden uitgereikt en ondertekend.

Aansluitend galafeest voor de examenkandidaten en introducees tot 23.00* uur

(*tijden bij benadering)