NXTLVL Apeldoorn is HET evenement met informatie van én over het vervolgonderwijs. Het evenement is bedoeld voor leerlingen uit Apeldoorn en omstreken. Het is een unieke kans om in één avond informatie te krijgen over (regionale en landelijke) opleidingen waar je interesse naar uitgaat. (www.nxtlvl-apeldoorn.nl)

Voor al onze 3e klassers is het bezoeken van minimaal één voorlichtingsronde verplicht in het kader van ons LOB onderwijs. Je kunt alleen deelnemen aan dit evenement op vertoon van een toegangskaart.
De leerlingen krijgen deze kaart deze week uitgereikt. De kaart moet tijdens de avond gestempeld worden door een docent van Sprengeloo en de gestempelde kaarten moeten bij de mentor worden ingeleverd. De leerlingen krijgen volgende week via SOMtoday een verwerkingsopdracht opgestuurd. Bovendien krijgen de leerlingen van de decaan een korte uitleg. Ook ontvangen zij een NXTLVL magazine met daarin een overzicht van de opleidingen die deze avond aanwezig zijn en zich presenteren tijdens de verschillende voorlichtingsrondes (zie pagina 26/27 voor een tijdschema). De mbo gerelateerde informatie staat op de eerste 27 pagina’s. Op de tweede pagina staat een plattegrond van de evenementen locatie afgedrukt.

Om de opbrengst van dit evenement te vergroten kunt u het beste het bezoek aan NXTLVL samen met uw zoon en/of dochter voorbereiden. Bespreek vooraf welke voorlichtingsronde(s) van opleidingen hij/zij wil bijwonen en maak een planning. Vraag waarom hij/zij juist deze opleiding(en) kiest en welke vragen er mogelijk beantwoord moeten worden tijdens de NXTLVL avond.

Leerlingen uit leerjaar 4 die naar NXTLVL willen kunnen bij de decaan maximaal één toegangskaart per persoon ophalen.

Klik hier voor een korte instructievideo.
Klik hier voor de verwerkingsopdracht (PDF format)
Klik hier voor een kalender van (regionale) mbo oriëntatie evenementen

Voor verdere vragen of opmerkingen mailt u naar de decaan: n.zintel@veluwseonderwijsgroep.nl

Wanneer: 12 oktober, vanaf 18.00 uur (tot uiterlik 21.30 uur)
Waar: Aventus, locatie laan van de Mensenrechten (achter het NS station)
Klas 3: niet vergeten….

  • samen voorbereiden,
  • toegangsbewijs mee, laten stempelen en inleveren bij de mentor,
  • verwerkingsopdracht maken en uploaden binnen Grip